Králík na česneku

recept vhodný pro skupinu AB

Suroviny:

králík
sůl
česnek
máslo
cibule
zeleninový vývar

Postup:

Králíka omyjeme a odblaníme. Česnek utřeme se solí a potřeme jím maso, které pak necháme chvíli uležet v chladnu. Do pekáčku dáme máslo a nakrájenou cibulku, pak dáme králíka a po všech stranách ho opečeme. Poté ho vložíme do vyhřáté trouby a pečeme doměkka. Samozřejmě jej budeme podlévat vývarem a otáčet. Šťávu pak můžeme zahustit trochou másla a mouky.

Přeji dobrou chuť.

 

 

 

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Nechceš zde reklamu napořád jen za 50 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup

1 thought on “Králík na česneku”

  1. Tento recept sice není pro naši krevní skupinu, ale je to zase naše „srdeční“ záležitost :-). Měli jsme minulý týden zrovna tak pečeného králíka a takhle nám prostě chutná nejlíp, i když králík na smetaně taky pomalu nezbude na druhý den, muž si chodí přidávat omáčku, dokud je :-).

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *