recept vhodný pro skupinu AB
Suroviny:
králík
sůl
česnek
máslo
cibule
zeleninový vývar
Postup:
Králíka omyjeme a odblaníme. Česnek utřeme se solí a potřeme jím maso, které pak necháme chvíli uležet v chladnu. Do pekáčku dáme máslo a nakrájenou cibulku, pak dáme králíka a po všech stranách ho opečeme. Poté ho vložíme do vyhřáté trouby a pečeme doměkka. Samozřejmě jej budeme podlévat vývarem a otáčet. Šťávu pak můžeme zahustit trochou másla a mouky.
Přeji dobrou chuť.
- Udírny - Bradley a Borniak - jednoduché uzení pro každého
Nechceš zde reklamu napořád jen za 50 Kč?
Zobrazit formulář pro nákup
Tento recept sice není pro naši krevní skupinu, ale je to zase naše „srdeční“ záležitost :-). Měli jsme minulý týden zrovna tak pečeného králíka a takhle nám prostě chutná nejlíp, i když králík na smetaně taky pomalu nezbude na druhý den, muž si chodí přidávat omáčku, dokud je :-).